Video nadzor

Luksuz ili potreba?

Ako nas pitate definitivno je potreba, jer se svakodnevno susrećemo sa raznim oblicima vandalizama, provala, krađa i sličnih neugodnih situacija. Postavite vašu kuću, stan ili poslovni prostor na viši nivo sigurnosti i odlučite se za neki od naših kvalitetnih sistema videonadzora.
 
Video nadzor primjenjuje se tamo gdje je vizualna informacija o događajima i stanju na objektu bitna za sigurnost ljudi, imovine ili procesa proizvodnje, odnosno za unapređenje poslovanja. Kod odabira sustava kamera za video nadzor potrebno je voditi računa o svim faktorima koji mogu utjecati na rad sustava, počevši od njegove svrhe, broju potrebnih kamera, rad u vanjskim i noćnim uvijetima, načinu snimanja, kvaliteti snimanja, te ostalih bitnih faktora.

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge koje nudimo možete zatražiti sigurnosnu procjenu i prijedlog za optimalno rješenje Vašeg objekta.

Nakon što ispunite formular za sigurnosnu procjenu i prijedlog za optimalno rješenje Vašeg objekta naš stručni tim kontaktirat će Vas i obići objekt u dogovorenom terminu, te napraviti ponudu i sigurnosnu procijenu potpuno besplatno.